05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe yeni Eljif Elmas'ı buldu!

Fenerbahçe yeni Eljif Elmas'ı buldu!

Önümüzdeki sezon için transfer hazırlıklarına hız veren Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Eljif Elmas'a gelen ciddi transfer tekliflerini değerlendirme kararı alırken gündem yaratacak bir transfer gelişmesi ortaya çıktı. Makedon futbolcudan hatırı sayılır bir bonservis bedeli kazanacak olan sarı-lacivertliler 'Yeni Eljif Elmas'ını' buldu. İşte transferin detayları...

Eljif Elmas, Makedonya'nın Rabotnicki takımından yetiştirme ücreti verilerek transfer edilmiş ve Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmişti.

Hem Fenerbahçe'de hem de Makedonya Milli Takımı'nda iyi bir performans ortaya koyan Eljif, özellikle İtalyan takımlarını peşine takarken sarı-lacivertlilerin istediği fiyat verilirse bırakabileceği belirtildi.

Eljif Elmas'ı Avrupa devlerinden birine göndermeye hazırlanan Fenerbahçe, Vardar'da oynayan 19 yaşındaki Ali Adem'i transfer etmeye hazırlanıyor.

ELJIF'TEN BİR GÖMLEK DAHA ÜSTÜN

Fenerbahçe Eljif Elmas'la yollarını ayırmaya hazırlanırken, sarı lacivertli kulübün scout ekibinin 'Yeni Eljif Elmas'ı' yine Makedonya'da bulduğu ortaya çıktı.

Vardar takımında forma giyen ve hem 8 hem de 10 numara oynama yeteneklerine sahip olan Ali Adem'in Ersun Yanal'ın listesinde olduğu belirtilirken, 19 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği bildirildi.

'FENERBAHÇE'YE GİDERSEN ELJİF GİBİ ÖN PLANA ÇIKARSIN'

Bundan önce Vedat Muric'i Türkiye'ye getiren menajer Rahman Kice'nin Ali Adem'i Süper Lig'e Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye kazandırmayı planladığı öğrenildi. Ancak transferde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu anlaşıldı.

Tıpkı Eljif Elmas'ta olduğu gibi Ali Adem için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan iki ezeli rakibin Makedon futbolcuyu geleceğe yatırım anlamında düşündüğü belirtildi.

Bu sezon Vardar formasıyla 15 maça çıkan Ali 1 asist yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *