Galatasaray’da yeni sezonun başında dikkat çeken bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istediği ve bu yönde menajerine talimat verdiği öne sürüldü.
Güney Amerikalı gazeteci Sebastian Giovanelli’nin aktardığı bilgilere göre 30 yaşındaki futbolcu, kariyerine başka bir ülkede devam etmek istiyor.
SALDIRI İDDİASI KARARINDA ETKİLİ OLDU
Haberde, Torreira’nın ayrılık düşüncesinde 12 Mayıs’ta İstanbul’daki bir alışveriş merkezinde uğradığı belirtilen fiziksel saldırının önemli rol oynadığı ifade edildi.
Saldırıyı gerçekleştiren kişinin serbest bırakılmasının ardından Torreira’nın şoförünü de hedef aldığı iddiasının Uruguaylı futbolcuda huzursuzluk yarattığı kaydedildi.
GALATASARAY YÖNETİMİNDEN KORUMA TEKLİFİ
Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaraylı yöneticiler Maruf Güneş ve Abdullah Kavukcu’nun Torreira’ya iki özel koruma tahsis edilmesini teklif ettiği belirtildi.
MUSLERA VE ICARDI’NİN AYRILIĞI DA ETKİLEDİ
Torreira’nın, yakın arkadaşları Fernando Muslera ve Mauro Icardi’nin takımdan ayrılmasından da etkilendiği öne sürüldü. Uruguaylı futbolcunun iki oyuncunun ayrılığı sonrası kendisini yalnız hissettiği ve İstanbul’da yaşamaya devam etmek istemediği iddia edildi.
YÖNETİM TORREIRA’YI İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK
Galatasaray yönetimi ve teknik heyetin ise takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Torreira’nın ayrılığına sıcak bakmadığı belirtildi.
Sarı-kırmızılıların kısa süre içerisinde deneyimli orta saha oyuncusuyla özel bir görüşme yaparak kararından vazgeçirmeye çalışacağı aktarıldı.
