A Spor'un kuruluş sürecinden beri var olan Serkan Korkmaz bugüne kadar birçok başarılı işin arkasında bulundu. Ancak son aldığı kararla A Spor'dan ayrıldı. Peki Serkan Korkmaz kendi mi ayrıldı yoksa istifa mı etti?

Serkan Korkmaz A Spor'da neden yok? Serkan Korkmaz A Spor'dan istifa mı etti?

Serkan Korkmaz istifa mı etti?

A Spor'un tanınan siması Serkan Korkmaz yaklaşık 2 haftadır ekranlarda görünmüyor. Hal böyle olunca birçok izleyicide merakla Serkan Korkmaz istifa mı etti? Serkan Korkmaz A spor da neden yok gibi sorular soruyor. Yaklaşık 2 hafta önce güzel sunucu Ceyda Dönmez veda fotoğrafında Serkan Korkmaz'ın  A Spor'dan ayrıldığını belirtmişti. Korkmaz'da son kez veda yemeğinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Görevini Ender Bilgin'e bırakan Serkan Korkmaz'ın istifa ettiği ise ileri sürüldü. Sebebin ise ekonomik nedenler olduğu söyleniyor. 

Tartışmalar durmamıştı

A spor'da bir süredir yayın koordinatürlüğü yapan Serkan Korkmaz, birçok ünlü isimle yapılan programlarda da moderatörlük görevini üstlenmişti. Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Serkan Korkmaz beraberinde de bir sürü dedikoduları doğurdu. Korkmaz'ın ayrılığından hemen önce gerçekleşen Setenay Cankat Göktuğhan argın tartışması da Serkan Korkmaz'ın ayrılmasında bir rol oynadığını söyüyor. 

Serkan Korkmaz A Spor'da neden yok? Serkan Korkmaz A Spor'dan istifa mı etti?

Bilindiği üzerine Setenay Cankat ile Göktuğhan argın canlı yayın esnasında tartışmış, Göktuğhan Argın programı terk etmişti. Ardından Setenay Cankat'a gelen tepkiler sonrası A Spor Cankat ile olan ilişiğini kesmişti. Serkan Korkmaz'ın da bu olaydan sonra ayrılması manidar karşılandı.

Editör: Haber Merkezi