05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Tek Başına Aslan'a Bedel!

Tek Başına Aslan'a Bedel!

Trabzonspor'un iki yıl için 750 bin euroya kiraladığı Sörloth, daha şimdiden lige damgasını vurdu. Bu sezon oynadığı maçlarda 10 gol 5 asistle 15 gole imza attı. Galatasaray'da tüm takımın toplam golü de 15.

Trabzonspor'un iki yıl için 750 bin euroya kiraladığı Sörloth, daha şimdiden lige damgasını vurdu. Bu sezon oynadığı maçlarda 10 gol 5 asistle 15 gole imza attı. Galatasaray'da tüm takımın toplam golü de 15.

FERNANDO MUSLERA'YI DA AVLADI

TRABZONSPOR ile Galatasaray arasında oynanan dev maça da Alexander Sörloth damgasını vurdu. 1-1 biten maçta kaleci Muslera'yı da avlayan Norveçli, böylece tüm cephelerde 10 gol atarken, 5 de asist yaptı. Bordo mavililerin Crystal Palace'tan 2 sezon için 750 bin euroya kiraladığı genç futbolcu, milyonlarca euro sayılan santrforları geride bıraktı.

TEK KİŞİLİK ORDU GİBİ

SÖRLOTH, tek kişilik ordu gibi savaşırken, tek başına Galatasaray'a bedel oldu. Sarı kırmızılı takım bu sezon oynadığı resmi maçlarda 15 gol attı. Trabzonspor'la yıllık 1.5 milyon eurodan iki yıllık sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu bu süre sonunda 6 milyon euroluk opsiyonu ödenirse bonservisiyle birlikte bordo mavili kulübe alınabilecek.

TERİM 1-1'E ÇOK MEMNUN KALDI!

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor karşısında ikinci yarıda oynadıkları futbola övgüler yağdırdı. Terim, "kinci yarı golden sonra bir başkaldırı, bir isyan, bir kabullenmeme duygusu, bu daha önce beklediğimiz veya bizim takımlarda görülmesini istediğimiz şeydi, şu ana kadar görememiştik. Bugün belki bunun adına kırılma noktası diyebiliriz. Umarım Galatasaraylıları da sevindirmiştir" diye konuştu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *