İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Ortadoğu Gazetesi SPOR Trabzonspor’dan Pedro atağı! Yıldız golcüye 4 kat maaş iddiası

Trabzonspor’dan Pedro atağı! Yıldız golcüye 4 kat maaş iddiası

Trabzonspor’un, Flamengo forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı santrfor Pedro Guilherme için harekete geçtiği öne sürüldü. Brezilya basınına göre bordo-mavililer, 342 maçta 173 gol ve 47 asist üreten Pedro’ya mevcut maaşının 4 katına kadar çıkabilecek bir teklif sundu.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Trabzonspor rotayı Brezilya'ya çevirdi

Santrfor transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Flamengo forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı golcü Pedro Guilherme'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Bordo-mavililerin hücum hattını güçlendirmek amacıyla yıldız futbolcu için dikkat çeken bir teklif hazırladığı belirtildi.

Pedro'ya 4 kat maaş teklifi iddiası

Brezilya basınından O Globo'nun haberine göre Trabzonspor, Pedro Guilherme'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Karadeniz ekibinin Brezilyalı santrfora, Flamengo'da kazandığı mevcut ücretin 4 katına kadar çıkabilecek bir maaş teklifi sunduğu öne sürüldü.

Sözleşmesi 2027'de sona eriyor

Pedro Guilherme'nin Flamengo ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar devam ediyor.

Brezilyalı futbolcunun mevcut maaşının, Flamengo'nun en fazla kazanan oyuncularının altında olduğu ifade edildi.

342 maçta 173 gol attı

2020 yılından bu yana Flamengo forması giyen Pedro, Brezilya ekibiyle çıktığı 342 karşılaşmada 173 gol kaydetti ve 47 asist yaptı.

Trabzonspor'un yüksek maaş teklifiyle 29 yaşındaki golcüyü Türkiye'ye gelmeye ikna etmeye çalıştığı belirtildi.