Uzun bir süredir Türkçe Rap'te bulunan ve birkaç büyük projeye de imzasını atan Rapçi "Eyka35" hız kesmeden yeni projelerle ilerlemeye devam ediyor. Aşırı hırslı bir yapıya sahip olan "Eyka35" son zamanlarda farklı tarzlarda yayınlanan "Maşallah" ve "Money" isimli şarkıları ile kendini gösterdi. Genç rapçi bu ve buna benzer başarılı şarkılar ile devam etmesi halinde rap müzik alanında kendini kanıtlayacağı ve tamamen kendi kitlesini oluşturacağı yönünde yorumlar yapılıyor.

Türkçe Rap'in yükselişte olduğu ve rap şarkılarının milyonlar tarafından dinlendiği bu son dönemlerde heveslenip bu akıma dâhil olmak isteyip rap yapmaya başlayan birçok genç oldu. Fakat Rapçi "Eyka35" yaklaşık 6 yıldır bu sektörün bir parçası. Ancak bir kesim rap dinleyicisi tarafından bu bilinmediği için yeni rap müzik yapmaya başlamış gençler gibi sınıflandırılıyor.

Eyka35

6 yıldır birçok single şarkı, 2 enstrümantal albüm, 1 (EP) albüm ve Ünlü Modacı ve Şarkıcı olan "Kemal Doğulu" ile birlikte bir (Düet) şarkı yapıp yayınlayan Rapçi "Eyka35" bu zamana kadar çok az bir kesim tarafından keşfedilse de ileriki zamanlarda daha fazla Rap Müzik dinleyicisinin tanıdığı bir isim olacağı ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi