SPOR

Ünlü İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz’den Milli Antrenör Şahin Eroğlu’na Tebrik

Türkiye’nin en iyi kickboks antrenörü olan Şahin Eroğlu’na başarılı ve ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz’den tebrik. Geçtiğimiz günlerde Mardin’de gerçekleşen Türkiye Kickboks Şampiyonasında birçok sporcusu başarılı olan Şahin Eroğlu bu alanda zirvede yer alıyor. Hem ulusal hem de yerel organizasyon ve turnuvada yetiştirdiği sporcuların başarılı bir şekilde kariyerine devam etmesi ülkemizi bu alanda ileriye götürüyor. Şahin Eroğlu’nun yetiştirdiği isimlerden Melis Nazlıcan Talun 52 kiloda k1 branşında, Muhammet Miran Bayram erkekler 57 kiloda k1 branşında, Mehmet Zeki Kaya 63,5 kilo low kick branşında, Yusuf Açık +91 kiloda full contact branşında başarılı olarak isimlerini yazdıran başarılı sporcular arasında yer alıyor.

Şahin Eroğlu’nun Yetiştirdiği İsimler Türkiye’yi Ulusal Alanda Temsil Ediyor

Türkiye’nin en iyi milli antrenörü olan Şahin Eroğlu’nun yetiştirdiği birçok isim Türkiye’yi ulusal ve yerel alanda temsil etmeye devam ediyor. Eroğlu’nun Kickboks alanında özellikle başarılı hamleleri ile öne çıkan birçok sporcusu bulunuyor. Bu isimleri yetiştiren Şahin Eroğlu hem hırs hem de mücadele azmini sporcularına aşılıyor.

İbrahim Murat Gündüz’ün de daima destekçisi olduğu Şahin Eroğlu ardındaki desteklerle beraber 2024 Türkiye Kickboks Federasyonu başkan adaylığını şimdiden açıkladı. Başkanlık için en büyük adaylardan birisi olan Şahin Eroğlu’nu başkan olduğu takdirde Türkiye’nin bu alanda daha zirveye taşınacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Ali Göktürk Benli’de Portekiz’de

Türkiye’nin en iyi kickbosk sporcularından olan genç isim Ali Göktürk Benli’de Mardin’de düzenlenen turnuvada rakibini ezici bir şekilde yenerek Portekiz’deki turnuvaya katılmaya hak kazandı. Göktürk özellikle son zamanlarda rakiplerine karşı hırsı ve mücadelesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Rakiplerini en iyi şekilde alt etmesi ve onlara karşı elinden gelenin en iyisini yapması Göktürk’ü bir adım daha zirveye taşıyor.

Yakın zamanda gerçekleşen turnuvada da Ali Göktürk Benli rakibini en iyi şekilde alt etti ve Portekiz’deki turnuvaya katılma biletini aldı. İbrahim Murat Gündüz’ün maddi ve manevi desteklerini esirgemediği abi kardeş ilişkisi içinde olduğu başarılı sporcu Göktürk şimdiden Portekiz’deki turnuva için hazırlanmaya başladı.

https://medium.com/@i.muratgunduz1975/ibrahim-murat-g%C3%BCnd%C3%BCz-news-ba2396c7a920

https://www.ortadogugazetesi.com/mutevaziligi-ile-dikkat-ceken-ibrahim-murat-gunduz-kimdir/