Ordu'nun Ünye ilçesinde dün kendini yola atarak yatan ve trafiği durduran 32 yaşındaki Suna Yeşil, polis tarafından ikna edilerek kaldırıldı.

Bir anda gözden kaybolan kadın bir süre sonra da bu kez Atatürk Parkı'ndan kendini bu kez denize attı. Polislerle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince sudan çıkardığı kadınnı balıkçı teknesi ile Ünye İskelesi'ne aldı. 

Polis kadının kısa bir süre önce caddede yere yatan Suna Yeşil olduğunu belirledi ve ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Suna Yeşil, akşam da Ünye'deki bir otel odasının balkonuna çıkarak atlayacağını söyledi. Otel görevlileri kadını zorlukla balkondan içeri aldı. 

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadının yine Suna Yeşil olduğunu gördü. 

Bir günde 3 kez polis ekiplerini alarma geçiren kadın amacının sosyal medya hesabı Tiktok'ta takipçi sayısını artırmak olduğu itiraf etti. Suna Yeşil'in caddede yatmasını ve denize atlamak için sahilde yürümesini Tiktok hesabında paylaştığı da görüldü. 

Hesabında kendisinin yer aldığı birçok paylaşım videoları bulunan Suna Yeşil'in en son yaşanan intihar teşebbüsü sonrası hastanede sedyede üzerinde de kayda aldığı görüntüleri bir şarkı eşliğinde paylaştığı da görüldü.

Suna Yeşil bunun üzerine polis eşliğinde Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.