Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan mürettebatından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

gemi-1
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı kuru yük gemisinin kayıp mürettebatları arama çalışmaları havadan, karadan ve denizden sürüyor.

Çalışmalar dron ile havadan görüntülendi.Karadeniz Ereğli ilçesinde 19 Kasım'da fırtına nedeniyle mendireğe çarptıktan sonra batan Türk bayraklı "Kafkametler" adlı gemideki kayıp 11 personel için gece boyunca karadan tarama faaliyeti yürütüldü.Günün aydınlanmasıyla yeniden arama çalışmalarına başlandı.

zonguldak-1

Naci Görür 'Kahramanmaraş'ı söyledik kimse dinlemedi' diyerek anlattı. 7.6 büyüklüğünde deprem beklediği yeri açıkladı Naci Görür 'Kahramanmaraş'ı söyledik kimse dinlemedi' diyerek anlattı. 7.6 büyüklüğünde deprem beklediği yeri açıkladı

Sabah saatlerinde batan gemide can kaybı 2'ye yükseldi. 10 denizciyi arama çalışmaları devam ediyor.Bölgede AFAD, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve diğer ekiplerin katılımıyla kayıp personelin bulunması için karadan, denizden ve havadan çalışma yürütülüyor.

Editör: Nehir Durdağı