Lüks araçlardan sonra Diyanet bu kez de özel yemek listesiyle gündeme geldi! Lüks araçlardan sonra Diyanet bu kez de özel yemek listesiyle gündeme geldi!

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarı yaptığı Antalya'da yağmur etkisini gösterdi. Serik ilçesinde sabah saatlerinde kuvvetini artıran yağmurla birlikte cadde ve sokaklarda sel yaşandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde kuvvetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar doldu taştı.Yolda araçların ilerlemekte güçlük çektiği ilçede bazı evlerin bahçeleri ve seralar su altında kaldı.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde rüzgarlardan taşan sular bir okulun önündeki sokağa doldu. Öğrencilerin okula gelişte zorlandığı yolda, bazı araçlar su birikintisinde mahsur kaldı.
Araçlar çekiciler yardımıyla kurtarılırken, Serik Belediyesi'ne bağlı ekipler bölgede su tahliye çalışmaları başlattı.

Serik Belediyesi itfaiye ekipleri suları tahliye etmek için çalışma başlattı.Belek- Kadriye turizm yolunda yağmur suları birikirken araçlarıyla oteller bölgesine gidenler zor anlar yaşadı.

Bazı araç sürücüleri suların çekilmesini bekledi, bazı mahallelerde çilek seraları su altında kaldı. İlçede yağmur öğle saatlerine doğru şiddetini yitirdi

Editör: Nehir Durdağı