Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için dün Brüksel'e gitti. Fidan önce Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile görüştü. Ardından da Alman mevkidaşıyla bir araya geldi. Görüşmelerde çekilen görüntülerde dikkat çeken detaylar yer aldı.

fidan1Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly - Hakan Fidan

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığının X hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Fidan, Brüksel'deki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sırasında Alman mevkidaşı Baerbock ve Kanadalı mevkidaşı Joly ile yaptığı görüşmelerde Gazze'deki insanlık dramını ve NATO'nun gündemindeki konuları ele aldı.

fidan2Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock - Hakan Fidan

Görüşmelerden yayınlanan karelerde ise dikkat çeken detaylar yer aldı. Görüntülerde Fidan'ın kendinden emin bir tavırla mevkidaşlarına bir şeyler anlattığı, Alman ve Kanadalı mevkidaşlarının ise ellerinin birleştirerek çekimser bir tavırla karşı tarafı dinlediği görülüyor.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya için şok yorum: Allah cezanı versin senin İlber Ortaylı'dan Ayasofya için şok yorum: Allah cezanı versin senin

Editör: Nehir Durdağı