Beşiktaş'tan Taksim'e yürümek isteyen 20 kişi gözaltına alındı Beşiktaş'tan Taksim'e yürümek isteyen 20 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çarşafa sarılmış halde bulunan cesetlerin kimlikleri belli oldu.

Polis ekiplerince dün İçmeler Tavşanburnu mevkisinde bulunan cesetler, Bodrum Devlet Hastanesindeki ilk incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesetlerin, ilçede gayrimenkul işiyle uğraşan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'ya (15) ait olduğu belirlendi. Dvizova ile kızının silahla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Olayın şüphelisi Litvanyalı A.K'nin (46), kadının eski eşi olduğu ve 5 yaşındaki oğulları M.K'yi de yanına alarak yurt dışına çıktığının tespit edildiği bildirildi.

Irina Dvizova ve A.K. arasında müşterek çocuklarından kaynaklı anlaşmazlık olduğu ve geçen yıl Bodrum Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince konuya ilişkin iki tahkikat düzenlendiği, A.K. hakkında uzaklaştırma tedbir kararı uygulandığı öğrenildi.

Kadının bu yılki başvurusu üzerine ise Aile Mahkemesince A.K. hakkında 6 ayrı dosyadan birer ay uzaklaştırma tedbiri uygulanması kararı verildiği ancak eski kocanın ülkede bulunmadığından tebliğinin mümkün olmadığı kaydedildi.

Editör: Gürel Yurttaş