Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi akademisyenleri tarafından ‘Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencilerini Tanıma Anketi’ gerçekleştirildi

TEKNOLOJİ çağının ihtiyaçlarına uygun olarak yeni bölümler açan ve sık sık yapılan araştırmalar ile geleceğe hazırlanan Beykoz Üniversitesi’nde eğitim ve öğretime önemli katkılar sunacak bir çalışma daha sonuçlandırıldı. Yapılan ‘Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencilerini Tanıma Anketi’ ile günümüz dünyasında 7’den 70’e herkes tarafından ilgi gören ve kısa sürede yarattığı ekonomi hacmi ile birçok sektörün önüne geçerek ciddi bir istihdam alanı açan dijital oyun sektörü masaya yatırıldı.

Bahçeşehir ve Bilgi Üniversitesi’nden katkı Sektöre nitelikli eleman yetiştirmek için açılan Dijital Oyun Tasarımı Bölümü’ndeki öğrencileri daha iyi anlamak ve ihtiyaçları belirlemek için yapılan çalışma, Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Levent Yılmazok’un önderliğinde aynı bölümden Arş. Gör. Kaan Arık ve Grafik Tasarım Bölümü Arş. Gör. Ali Çağan Uzman tarafından yürütülen çalışmaya Bahçeşehir ve Bilgi Üniversitesi’nin Dijital Oyun Tasarımı bölümleri de katkıda bulundular.