İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yeni şubesinin açılışını yapacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası, ilk 500 müşterisine hediye vereceğini duyurdu.Ünlü kozmetik mağazasının açılışı için yüzlerce kişi dün akşamdan itibaren kuyruğa girdi. 

Kuyruktaki müşteriler sabah saatlerine kadar bekleyişini sürdürdü. Kapıların açılmasıyla vatandaşlar hediyelere ve diğer ürünlere sahip olabilmek için mağaza içinde de yoğunluk oluşturdu.

Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz! Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz!

Makyaj çantası içerisinde 10 bin lira tutarında hediye kozmetik ürünlerini almak için yüzlerce kişi dün akşam saatlerinden itibaren kuyruğa girdi. Beraberinde portatif sandalye, katlanabilir masa, oyun takımları, çay ile atıştırmalıklar ve test kitapları ile gelen yüzlerce kişi kozmetik mağazasının açılışını bekledi.

izdiham

Kuyrukta bekleyenler vakitlerinin çok güzel geçtiğini ve eğlendiklerini söyledi. Saat 12.00'de mağaza dans gösterileri, müzik ve konfetiler eşliğinde açıldı.

açılış

Uzun saatler sıra bekleyen müşteriler alkışlarla mağazaya girdi. Mağazanın içinde de izdihama neden olan müşteriler sıraya girerek alışveriş yaptıktan sonra hediyelerini aldı. 

Editör: Nehir Durdağı