Türkiye'de uzun süredir faaliyet gösteren havayolu şirketi Atlasglobal'in iflas ettiği iddiası beraberinde de birçok soruyu gündeme getirdi. Daha önce iflas noktasından dönen ve uçuşlara devam eden Altlasglobal'in bu sefer iflas ettiği ileri sürüldü. Gazeteci Musa Alioğlu'nun duyurduğu haberden sonra Atlasglobal sahibi kim ve atlasglobal iflas etti mi gibi sorular da sorulmaya başlandı

"Atlasglobal iflas başvurusundan sonra biletlerin akıbetini açıkladı!" HABERİNİ OKUYUN

Çalışanlara yarın işe gelmeyin söylemiyle gün yüzüne çıkan Atlasglobal iflas iddası daha da güçleniyor. Daha öncede iflas başvurusunda bulunan ve uçuşlarını belli bir süre durduran Atlasglobal'ın iflas ettiği öne sürüldü. Çıkan kulis bilgilerinden sonra ise Atlasglobal'in sahibi kim sorusu sorulmaya başlandı.

Atlasglobal sahibi kim?

Atlasglobal sahibi kim?

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ekonomik krizden etkilenerek belli bir süre uçuşlarını durduran ve iç hatlar seferlerinde belli noktalara uçan Atlasglobal, sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre bugün operasyonlarını tamamen durduruyor. Şirket tarafından henüz kesin bir açıklama yapılmasa da konuşulan iddiaların giderek güçlendiği söylenmekte. Peki Atlasglobal neden battı? Atlasglobal sahibi kim?

Atlasglobal, önceki adıyla Atlasjet, merkezi İstanbul'da bulunan Türk havayolu şirketi. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2015'te adını değiştirmiştir.

Atlasglobal sahibi kim?

Atlasglobal battı mı?

Gazeteci Musa Alioğlu'nun twitter hesabından duyurduğu habere göre Atlasglobal bugün tüm uçuş operasyonları durduracak. Henüz resmi bir kaynaktan bilgilendirme gelmese de atlasglobal battı mı sorusu zaman ilerledikçe daha da çok konuşulmaya başlandı. Yaklaşık 2 ay öncede mali kriz yaşayan ve uçuşlarını belli bir süre durduran Atlasglobal, biletleri yolculara iade etmişti. Bugün resmi bir kaynaktan herhangi bir iflas açıklaması gelmesede biletlerin iade edilip edilmeyeceği ise bilinmezliğini koruyor.  

Editör: Haber Merkezi