Uzun yıllardır Yurtiçi Kargo’nun çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra genel müdürlüğe kadar yükselen Metin Kocael, geçtiğimiz günlerde Yurtiçi Kargo’dan ayrılmıştı. Bulunduğu süre itibarıyla başarılı bir çizgi ortaya koyan Kocael’in Trendyol şirketine CEO olduğu öne sürüldü.

Uzun yıllardır Yurtiçi Kargo’nun çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra genel müdürlüğe kadar yükselen Metin Kocael, geçtiğimiz günlerde Yurtiçi Kargo’dan ayrılmıştı. Edinilen kulis bilgilerine göre Blackfriday kampanyasında sınıfta kalan Yurtiçi Kargo’nun cezayı Metin Kocael’e keserek kovduğu iddia edilmişti. Şirket tarafından yapılan açıklamada ise böyle bir durumun söz konusu olmadığı, bazı özel nedenlerden dolayı Kocael’le yolların ayrıldığı ifade edilmişti. Uzun bir süredir görevde olan Kocael’in yerine ise Fatih Önyol getirilmişti. 

TRENDYOL’A CEO OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Türkiye’nin önde gelen kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo kısa bir süre önce uzun yıllardır birlikte çalıştığı Metin Kocael ile yolları ayırmıştı. Yaşanan bu ayrılıktan sonra iş dünyasına kısa bir süreliğine ara veren Metin Kocael’in Trendyol şirketine CEO olduğu öne sürüldü. Öte yandan Yurtiçi Kargo, Efsane Cuma kampanyasında yeterli performansı gösteremeyince cezayı Genel Müdür Kocael’e kesmişti.