Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti'den ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrılarına rağmen yerel seçimlerden çekilmeyeceklerini açıklamıştı.

Ancak flaş bir gelişme yaşandı.

İYİ Parti'de bir istifa haberi daha! İYİ Parti'de bir istifa haberi daha!

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin, Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer lehine belediye başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Metin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizler Bergama'da, şehir merkezinde, kırsalda ve Kozak Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızla, eşimiz, dostumuzla, ticaret yaptığımız arkadaşlarımızla yoğun bir istişare içine girdik. Bizler bir Bergamalı olarak, Bergama'da yaşayan bir birey olarak, ilçemizin geleceği için, Bergama'mızın bu 5 yıl içinde il olabilirliği, yapılacak hizmetlerin ivedi olarak yapılması, Bergama'mızın sanayileşmesindeki önemli adımların daha hızlı atılması için Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık beyin adına belediye başkan adaylığından çekiliyorum. Bizim için siyaset yeni başlıyor. Bergama'da yapılan bu işlerin çok yakından takipçisi olacağız."

Editör: Gürel Yurttaş