İstanbul
Parçalı bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Kayıp Mihriban Yılmaz ormanda gömülü bulundu: 1 kişi tutuklandı

Kayıp Mihriban Yılmaz ormanda gömülü bulundu: 1 kişi tutuklandı

İzmir’in Bornova ilçesinde günlerdir kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Mihriban Yılmaz’dan acı haber geldi. Genç kadının cansız bedeni ormanlık alanda gömülü halde bulunurken, cinayeti işlediğini itiraf eden Fatih İnan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İzmir’in Bornova ilçesinde günlerdir kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Mihriban Yılmaz’dan acı haber geldi. Genç kadının cansız bedeni ormanlık alanda gömülü halde bulunurken, cinayeti işlediğini itiraf eden Fatih İnan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Mihriban Yılmaz’dan 29 Aralık’tan sonra haber alınamadı

Olay, 29 Aralık 2025 tarihinde Bornova’ya bağlı Ümit Mahallesi’nde yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşayan Mihriban Yılmaz, akşam saatlerinde evden çıkarak yakınlarda oturan akrabalarının yanına gitti. Bir süre burada vakit geçiren Yılmaz, “Biriyle görüşeceğim” diyerek ayrıldı. Bu andan sonra genç kadından bir daha haber alınamadı.

Ailenin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Polis ekipleri adım adım iz sürdü

İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün desteğiyle Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bornova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz’ın son hareketlerini mercek altına aldı. Yapılan incelemelerde, Mihriban Yılmaz’ın olay günü saat 20.30 sıralarında 7309 Sokak’taki boş arsaya gittiği ve burada kendisini bekleyen bir otomobile bindiği tespit edildi.

Aracı kullanan kişinin 26 yaşındaki Fatih İnan olduğu belirlendi. Şüphelinin, Yılmaz’ın bazı akrabalarıyla aynı binada oturduğu da soruşturma kapsamında ortaya çıktı.

Cinayeti itiraf etti, cesedin yerini gösterdi

Polis ekipleri, Fatih İnan’ın yanı sıra R.Ç. (34), R.Ç. (32), H.İ. (37) ve Ö.İ.’yi (25) gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği’nde ilk ifadesinde Mihriban Yılmaz’ı tanımadığını söyleyen Fatih İnan, daha sonra ifadesini değiştirdi.

Şüpheli, sanal medya üzerinden Yılmaz ile haberleştiklerini, buluşmak için boş arsada bir araya geldiklerini ve otomobilde yaşanan tartışmanın ardından Yılmaz’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi ormanlık alana gömdüğünü söyleyen İnan’ın gösterdiği noktada yapılan aramada Mihriban Yılmaz’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Son görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı

Genç kadının kaybolmadan önceki son anlarına ait görüntüler de soruşturma dosyasına girdi. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Mihriban Yılmaz’ın sokakta telefonla konuşarak yürüdüğü anlar yer aldı. Bu görüntülerin, kaybolmadan kısa süre önce kaydedildiği öğrenildi.

1 kişi tutuklandı, 4 şüpheli serbest bırakıldı

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Mihriban Yılmaz’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Fatih İnan tutuklanırken, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *