SAĞLIK

İzmir Mayasante – Dr. Osman Baş - Lazer Epilasyon Nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık istenmeyen tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulabilme şansına sahip olmayı sağlıyor. Lazer enerjisi yardımıyla istenmeyen tüylerden sağlıklı ve kalıcı şekilde yok edilebiliyor. Lazer ışığı diye bilinen bildiğimiz ışıktan çok farklı türdedir. Işığın tek dalga boyu halinde düz bir alanda ilerleyerek yayılması sonucudur. Cilt derisi üzerine uygulanan milisaniyelik atışlar sayesinde kıl kökünün tahribe uğramasını sağlar. Bu işin her zaman bilir kişi tarafından yapılması önemlidir. Her şeyden önce hastanın hastalığı göz önünde bulundurulur ve o şekilde uygulama yapılmış olur. Daha güvenli ve kalıcı çözümler için İzmir lazer epilasyon, ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dr. Osman Baş

Dr. Osman Baş ile Öğle Arasında Gençleşin!

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​ . 2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

İstenmeyen tüylerden uzun vadeli kurtulmak için lazer epilasyon uygulaması tercih edilir. Uygulamanın pratik ve güvenli yapılması durumunda, daha çok tercih edilenler arasına girmeyi başarır. İzmir lazer epilasyon fiyatları ve uygulama hakkında bilgi alarak işlemden yararlanabilirsiniz. Uygulamanın yapılması durumunda kıl üreten kök hücrenin fonksiyonları bozmak için lazer epilasyon uygulanır. Cilde ve kıllara rengini veren melanin pigment maddesinin lazer ışını tarafından emilmesi ve açığa çıkan yüksek ısı enerjisi sayesinde kök hücre hasara uğramış olur. Aşırı tüylenme hem erkeklerin hem de kadınların rahatsız olduğu bir sorundur. Bunun için sağlıklı ve güvenli bir şekilde kıllarınızdan kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Uygulaması Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Artık İzmir lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. Herkesin rahatsız olduğu ve yaptırmak istediği uygulamaların başında geliyor olsa gerek. Lazer epilasyon insan hayatında kolaylık sağlamasından dolayı tercih edilme oranı yüksektir ve elde edilen başarılar sayesinde güvenle tercih edilebilir hale geliyor. Uygulamanın uzman kişi tarafından yapılması hasta için oldukça önemlidir. 

Lazer Epilasyon Kaç Seans Uygulama Gerekir?

Bu konu hakkında kesin olarak bir bilgi verilemez. Çünkü her cilt tipi ve kişilerin hormonsal özellikleri değişim gösterebilir. Bu yüzden kişinin cilt tipine ve uygulama yapacağı bölgeye değişim gösterebiliyor. Uygulama ve İzmir lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi alabilmek için iletişime geçilmelidir. Daha detaylı bir şekilde doğru ve kesin bilgiler verilebilir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon çeşitlilik bakımından değişkenlik gösterir. Bunun için iletişimin gerçekleşmesi durumunda İzmir lazer epilasyon fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alınabilir. Çeşitlilik bakımından üçe ayrılan bu durum, kişiye uygun olacak şekilde tercih edilir.

Diode Lazer; uygulama sayesinde 810 nm dalga boyunun uzun olması sonucunda koyu tenlilerde rahat bir şekilde uygulanabilir. İstenmeyen tüylerin güvenli şekilde azalmasını amaçlayan yöntemdir. Cildin derinliğine çok rahat bir şekilde indiği için deride bulunan kılları yok edilmesinde etkilidir.

Alexandrite Lazer; etkili ve pratik olan bu yöntem ile sadece açık cilt tipleri için uygulanan tedavi yöntemidir. Koyu renkli kişilere uygulanması sonucunda yan etkiler oluşabilir. Uygulamanın koyu ciltlere uygulanma sonucunda ince tüylerin artmasına neden olabilir ve bu yüzden bu kişilere uygulamanın yapılması önerilmez.

ND Yag Lazer; diğer uygulama yöntemlerine göre daha ağrılı gerçekleşen bir uygulamadır. Çok koyu olan cilt tipleri için uygundur ve bu yüzden geliştirilmiş olan bir sistemdir. Çok az kullanılan lazer uygulamasıdır, bu yüzden seçil yapılacağı zaman çok dikkatli olunması gerekir.  her lazerin kendine göre vermiş olduğu sonuçlar vardır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Herkesin kendine göre belirlemiş olduğu fiyat listesi yer alıyor. Bunun için yapılan uygulamalar ve alanlar fiyat bakımından değişkenlik gösterebilir. İzmir lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi almak için yapılması gereken sadece iletişime geçerek bilgi almak olacaktır. 

https://www.mayasanteizmir.com/izmir-lazer-epilasyon/  hakkında bilgi için hemen tıklayın.