Atatürkçü yazar Nihat Genç, Altılı İttifak bileşeni partilere bu kez 'tarikatlar' meselesinden yüklendi. CHP yönetiminin 'Süleymancılar' olarak bilinen gruba teslim olduğunu ifade eden Genç, Meral Akşener yönetimindeki İYİ Parti'yi ise şöyle tanımladı: "Ana kadrosu Süleymancıdır, tepe kadrosu FETÖ'cüdür!"

VERYANSIN TV açıklama yapan Genç, bu partilerin 'ikinci FETÖ' olarak bilinen Süleymancılarla çıkar ilişkisi içinde bulunduğunu dile getiren Genç, yoksul ailelerin üniversitedeki çocuklarını okutabilmek için genellikle bu örgütlerin tuzağına düştüğüne dikkat çekti. Genç şunları söyledi: 

İNSANLAR ÇOCUĞUNU FETÖ'YE PKK'YA NİYE VERDİ?

"Ben bu gelirle bu çocuğu okutamam diyen bir aile, çocuğunu ya FETÖ'ye ya Süleymancı'ya teslim ediyor. Böyle bir ruh hali hazırlıyorlar; 'çaresiz insan' ruh hali. Bu kadar insan çocuğunu neden PKK'ya verdi? Niye FETÖ'ye verdi? Yoksulluk onların iradelerini aldı ellerinden. CHP'nin bunları kökten eleştiren tek bir cümlesi var mı?"

"Güya muhalifler! Tarikatlara lafınız yok, uluslararası şirketlere lafınız yok, halkınızın elinden servetler alınıyor bunlara lafınız yok, sıcak para İngiltere'den gelecekmiş! Türkiye'yi soyan FETÖ ellerine metin tutuşturmuş... Ve bunlar muhalefet olacak, değil! Hepsi yalan..." 

VATAN İÇİN ÖLEN BİZİZ FİLMİ ÇEKEN YALIDA OTURAN ONLAR

Gerçek; biz bu bu vatanın çocuklarıyız,Fatih'in Atatürk'ün çocuklarıyız. Benim Konya'da Niksar'da hissem var. bir mezar yerim olmasa da Edirne'de hissem var. Bu hisse Hukuk ve Adaletli olarak 80 milyonlara eşit dağıtılmalıdır. vatan için ölen biz Filmleri çeken onlar,hep üstte onlar.onların çocukları hep iyi okullalrda okuyor biz hep altta kalanız vatan için ölen biziz yalılarda oturan onlar,filmi çeken onlar vatan için ölen biz sarayda oturan onlar, sanat, sanatçı evrensel kim oluyor onlar, bu vatan için kim ölüyorsa kararı onlar verecek."

VeryansınTV-TRHaber Com

Editör: Haber Merkezi