Sibil Çetinkaya kimdir? Instagram ve YouTube üzerinden paylaşımlar yaparak binlerce takipçi elde eden Sibil Çetinkaya hakkında birçok şey merak ediliyor. Özellikle Sibil Çetinkaya boy-kilo, yaş ve ailesi kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İşte Sibil Çetinkaya kimdir? sorsunun cevabı

Sibil Çetinkaya Kimdir?

SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR?

Sibil Çetinkaya ile ünlü oyuncu Burak Yörük ile olan ilişkisiyle de tanınıyor. Ayrıca Çetinkaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da gittikçe popüler olmayı başardı. Peki Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya 3 kardeşli bir ailenin ortanca çocuğu. 10 Mayıs 1994 doğumlu, 26 yaşında. Boğa burcu. Çetinkaya, çılgın karakterinin burcundan dolayı kaynaklandığını düşünüyor. Youtube'da ikiz kardeşi ile çektiği videoda da bahsettiği gibi Sibil Çetinkaya'nın en sevdiği şey "tatlı". 

SİBİL ÇETİNKAYA BOY VE KİLOSU KAÇ?

Üst tarafta yazılanlardan da anlaşılacağı gibi Çetinkaya kendini yemeği çok seven kişi olarak tanımlıyor. Peki Sibil Çetinkaya boy ve kilosu kaç? Yine video'ya göre Sibil'in en zayıf hali 55 kilogram. Şu an ise 58 kiloda olduğunu ifade ediyor. Sibil çetinkaya boyu ise 1.72.

Sibil Çetinkaya Kimdir?

Öte yandan Sibil Çetinkaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Medya ve İletişim Bölümü mezunu. Bu sebeple tam da işini yaptığını düşünüyor. Hayali küçüklükten beri oyuncu olmak. Bir ara Londra'da oyunculuk da yapmış ancak şu an kendisini sunuculuğun içerisinde bulmuş.