Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam düzenlenen 'Kutsal Damacana 4' filminin galasına katıldı. Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü şarkıcı, son durumu hakkında konuştu.

SERDAR ORTAÇ'IN HAYATI FİLM OLUYOR

Sinema ve sanat dünyasının bir araya geldiği galada katılımcılar 'Kutsal Damacana 4'ün hikayesine ortak oldu. 'Kutsal Damacana 4'ün gala gecesi unutulmayacak anlara sahne oldu. Galaya katılanlar arasında yer alan Serdar Ortaç, kendi hayatının da film yapılacağının müjdesini verdi. Heyecanlı olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, "Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum. Ara sıra da belgesel" dedi. Ortaç, "Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?" sorusuna, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" diye konuştu.

"SOL AYAĞIMA YİNE İNME İNDİ"

uzun yıllardır uğraştığı rahatsızlıklarla ilgili de konuşan Ortaç, "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boşverin" diyerek sevenlerini üzdü.

Editör: Haber Merkezi