Karın germe ameliyatı aşırı kilo alımı, hamilelik sonrası sarkma vb. gibi durumlardan dolayı sarkma yapmış olan karın derisinin uzman cerrahlar tarafından cerrahi yöntemle çıkartılma işlemidir. Bu işlem sırasından sadece sarkmış olan karın derisi çıkarılmaz bunun yanında sarkmadan kaynaklı olan karın duvarının genişlemesi de sıkılaştırılarak daha gergin ve düzgün hale getirilir. Böylelikle istenmeden oluşan sarkmaların ve aşırı kilo görünümün de önüne geçilmiş olur. Özellikle Ankara karın germe işlemleri açısından oldukça başarılı bir yerdir ve birçok kişi dış illerden gelerek cerrahi işlemlerini burada gerçekleştirmektedir. Oldukça risksiz ve başarı oranı yüksek bir ameliyat olduğundan birçok insan karın germe ameliyatına korkusuzca girmekte ve karın germe işlemi sonucunda daha önceden sahip oldukları veya istedikleri vücuda sahip olabilmektedirler.

Karın germe ameliyatının yanı sıra kadınların en çok girdiği estetik operasyonlardan birisi de meme büyütme operasyonudur. Silikondan yapılan bir protez kullanılarak cerrahi yöntemlerle meme hacminin arttırıldığı bu yöntem her geçen yıl daha fazla yapılmakta ve uygulanmaktadır. Meme büyütme işlemi meme gelişimini tamamlamamış meme boyutunun küçük veya asimetrik olduğunu düşünen her yaşta kadın ve trans birerlere uygulanabilmektedir. Hatta Ankara meme büyütme operasyonu ile sarkık meme problemleri de giderilmektedir. Karın germe ameliyatlarında olduğu gibi alanında uzman kişilerin büyük yoğunlukta olduğu il yine Ankara’dır. Ankara meme büyütme operasyonlarının her geçen gün arttığı ve artışına devam edeceği ön görülen illerin en başında yer alır.  Meme büyütme operasyonu doğru ellerde ve uzman kişiler tarafından yapıldığı taktirde herhangi bir sorun teşkil etmeden yaşamınızı daha iyi hale getiren bir operasyonken yanlış eller ve yanlış kişilerce yapıldığı taktirde ciddi sorunlara sebebiyet vermektedir. Sizde eğer meme büyütme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorsanız Ankara meme büyütme ve Ankara karın gerdirme işlemleri yapan yerlere gelerek başarılı bir şekilde ameliyatlarınızı olabilirsiniz.

Karın gerdirme ve meme büyütme gibi işlemler toplumumuzda pek hoş karşılanmasa da yurt dışında oldukça yaygın işlemlerdir. Kişinin gerçekleştireceği bu işlemler ve değişimler kişilerin daha özgüvenli ve daha sağlıklı bir görüm kazandırmakla birlikte ileride oluşabilecek birtakım hastalıklarında bazen önüne geçebilmektedir. Örneğin meme büyültmek için başvuru yapan kadınların küçük bir kısmının göğüs kanseri olması ve bunun erken teşhisi gibi.


 

Editör: Haber Merkezi