Buz Lazer Fiyatları Uygun Mudur?

Bu noktada önemli olan, buz lazer epilasyonu işleminizi uzman biri tarafından yapılacak olmasıdır. Aksi taktirde uzman olmayan kişiler tarafından yapılan bu işlem, yaşanacak bir sürü sorunu beraberinde getirebilir. Fazla atış yapılması veya yanlış bölgeye yanlış bir şekilde atış yapılması ve orijinal olmayan buz lazer epilasyon cihazı kullanılması, sizin için kötü sonuçlara yol açacaktır. Günümüzde Buz lazer fiyatları, diğer lazer epilasyon fiyatlarına göre daha yüksektir. Bunun nedeni ise; gerçek buz lazer epilasyon fiyatlarını belirleyen işlem sırasında kullanılan cihazlardır. Buz lazer epilasyon işlemi, FDA onaylı ve orijinal cihazlarla yapılmalıdır. Bütçenize uygun lazer epilasyon işleminizin buz epilasyon fiyatları öğrenmek ve uygulamasını sağlamak için, güvenilir güzellik merkezleri veya arzu ederseniz özel hastane doktorlarından bilgi alabilirsiniz.

Buz Lazer Fiyatları Seans Olarak Ücretlendirilir Mi?

Buz lazer epilasyon fiyatları, genelde güzellik merkezlerinin kampanyaları ile tüm vücut buz lazer epilasyonu için belli bir seans sayısı belirtilerek paket halinde satmalarından dolayı sabit olarak seyir edebilir. Fakat, bu noktada bilinmesi gereken; Kişinin kıl yapısı ve durumuna, cilt yapısına, hormonal yapısına bağlı olarak seans sürelerinin ve sonucunun değiştiğidir.

Kişiye özel olarak belirlenen seanslar doğrultusunda, buz lazer fiyatları değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda buz lazer epilasyon işlemi yapılacak bölgeye göre de seans fiyatları değişmektedir.

Buz Lazer Tek Bölgeye Yapılır Mı?

Buz lazer uygulaması, vücudunuzun dilediğiniz yerine yapılabilecek bir işlemdir. Tek bir bölgenize buz lazer epilasyon uygulamasını yaptırmak istiyorsanız; bir güzellik merkezinde hizmet veren güzellik uzmanından veya özel hastanelerde buz lazer epilasyon hizmeti veren uzman doktorlardan bilgi alabilirsiniz. Genellikle tek bölgeye uygulanan buz lazer epilasyon işlemi, buz lazer epilasyon fiyatlarıyla aynı seyir etmektedir. Fakat, bazı güzellik merkezlerinde tek bölgeye atış yapılan lazer epilasyon işlemi, tüm vücudu kapsamadığından dolayı kampanya dahiline girmez ve tek bölgeye uygulanan buz lazer fiyatları daha yüksek olmaktadır.

Editör: Haber Merkezi