Estetik ve güzellik alanında ihtisasını gerçekleştiren Estetik ve Güzellik Uzmanı Buket Önal son yıllarda televizyon programlarında ve sosyal medya ağlarında pek çok bilgiyi ve desteği başta kadınlar olmak üzere tüm bireyler için sağlamaktadır. Saç ekim işlemleri ve cilt bakımı gibi pek çok konuda detaylı bilgi vermekte, araştırmalarını gerçekleştirerek hastalarının hayatlarına ufak dokunuşlarla büyük değişimler katmaktadır.

Estetik ve Güzellik Uzmanı Buket Önal toplumumuzda sıkça karşılaşılan problemlerden birinin kendi problemi olduğunu belirtmektedir. Son yıllarda geliştirilen modern yöntemlerle kendi probleminin tamamen sorun olmaktan çıkarıldığını ve FUE tekniği ile çok daha başarılı sonuçlar elde edilebildiğini belirtmektedir.

Uzman Buket Önal'dan Doğal Ve Canlı Bir Cilt İçin İpuçları

Cilt problemlerinde beslenme alışkanlıklarının büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Estetik ve Güzellik Uzmanı Buket Önal başta kadınlar olmak üzere cilt sorunu yaşayan tüm bireylerin öncelikle besin tüketim alışkanlıklarına dikkat etmesi gerektiğini açıkladı. Daha sonra cilde tonik ve peeling ile duruluk kazandırılması gerektiğini anlattı. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerle büyük beğeni toplayan Estetik veGüzellik Uzmanı Buket Önal FUE tekniği ile istenilen başarılı sonuçları rahatlıkla elde edebildiğini ilişkin açıklamada bulundu. Bu teknik 2009 yılından bu yana yaygın olarak kullanıldığını ve ilk kullanabilen kişilerin de kendileri olduğuna dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi