İstanbul Taksim İlkyardım ve Araştırma Hastanesi'nde kaydedildiği söylenen görüntülerde, bir hasta yakını hastasına doktor tarafından müdahale edilmediğini ve hastanın sedye ile dışarı atıldığını iddia etti.

'KADERİMİZLE BAŞBAŞA KALDIK'

O anları video kaydına alan hasta yakını "Bütün acil servisi çekiyorum. Damar yolunu açamayan hemşireler, nereye gidersen git diyen doktorlar var bu acil serviste. Hastam epilepsi nöbeti geçiriyor, güvenlikleri üzerime salıyorlar, polisler burada, ambulans yok. Kameralara çıkmasınlar diye görevliler kaçtı gitti. Biz burada vatandaşla beraber başbaşa kaldık. Kaderimizle, hastamızla başbaşa kaldık. Taksim İlkyardım Hastanesi acil servis burası. Ambulans lazım başka hastaneye de götüremedim. Yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTILAR

Hasta yakınının bu durumunu gören vatandaşlar da olaya tepkilerini koyarak savcılığa gitmesini söyledi. Kayda alınan görüntüler sonrası sosyal medyada olaya ilişkin tepkiler gecikmedi. Twitter'da paylaşılan videonun yetkililere duyurulması için binlerce kişi sağlık bakanlığının ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesaplarıyla etkileşime geçerek olayı duyurmaya çalıştı.

Editör: Haber Merkezi