Meme şeklini düzeltmek için yapılan meme büyütme için pek çok merkez vardır. Ankara meme büyütme merkezleri en çok tercih edilen ve profesyonel olarak çalışan merkezler arasındadır. Sizler de en iyi hizmeti alabileceğiniz ve uygun fiyatlarda çalışan merkezlerden yararlanabilirsiniz. Meme büyütmenin yanı sıra Ankara meme küçültme hizmeti de sunulur. ihtiyacınız olan hizmeti en kaliteli ve sağlıklı şekilde alabilirsiniz.  

Op.Dr. Selçuk Yüce Kimdir?

Dr. Selçuk Yüce 1984’de Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manisa, lise öğrenimini İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2003’de Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Tıp Fakültesini kazanıp ardından yatay geçiş yaparak 2010 senesinde Kocaeli Tıp Fakültesi’nden mezun olup Tıp doktoru diplomasını aldı. Plastik cerrahi eğitimini 2010 – 2015 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda yaptı. Yağ dokudan elde edilen tez çalışması sonrası Eylül 2015 senesinde uzmanlık diplomasını aldı.

Daha sonra Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. Ulusal ve uluslararası çalışmaları olup birçok bilimsel toplantılara katıldı.

Meme Büyütme Estetiği

Meme büyütme estetiği günümüzde en sık tercih edilen estetikler arasında yer alıyor. Meme şeklinden rahatsız olan bireyler için şekli düzeltilerek dolgunluğu arttırılıyor. Genel olarak memenin şekli vücut ile en orantılı olacak şekle getiriliyor. Sizler de meme görüntünüzün vücudunuza uygun olmadığını düşünüyorsanız Ankara meme büyütme hizmeti sunan estetik merkezlerinden hizmet alabilirsiniz. Büyütme estetiği sayesinde daha dolgun ve güzel göğüslere sahip olabilirsiniz. 

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme estetiği genellikle meme boyutundan ve dolgunluğundan memnun olmayan kadınlar için uygulanan bir estetik çeşididir. Yalnız görüntü açısından yapılmasının yanı sıra, emzirme ve kilo kayıpları sonrasında hacim açısından küçülen göğüsler için de yapılan bir estetiktir. Meme yapısı gelişmemiş küçük kalmış kadınlarda memenin vücuda uygun olması için estetik yapılabilir. Aynı zamanda cinsiyet değiştirme durumları söz konusu olduğu taktirde de protez meme ile estetik sağlanır. 

Meme büyütme yöntemleri nelerdir?

Meme büyütme estetiği için kullanılan pek çok yöntem vardır. Estetik ile hacim arttırmak amacıyla meme protezleri kullanılabilir. Bu protezler memedeki doku durumunun uygunluğuna göre göğüs kası altına yerleştirilir. Bu protezler emzirme durumunda süt gelişinde herhangi bir sorun yaratmaz. Sizler de meme görüntünüzden memnun değilseniz Ankara meme büyütme hizmeti sunan estetik merkezlerinden hizmet alabilir ve dilediğiniz göğüs görünümüne sahip olabilirsiniz. 

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme büyütmenin yanı sıra meme küçültmede sık tercih edilen işlemler arasındadır. Küçültme işlemi öncesinde ilk olarak plastik cerrahi uzmanına başvurmanız gerekir. İlk muayenede memenizin büyüklüğü, şekli, yaşınızı, çocuk sahibi olup olmadığınızı ve deri yapınızı detaylı şekilde tartışmanız gerekir. Ardından ultrasonografi ve mammografi gibi tetkikler ile meme küçültme öncesi hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekir. Meme küçültmede en iyi olan Ankara meme küçültme hizmeti sunan merkezlerden yararlanabilirsiniz. 

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme ameliyatından sonraki süreç oldukça önem taşır. Bu süreçte en az 3 gün istirahat etmeniz kendinizi yormamanız gerekir. Doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam etmeniz gerekir. Ameliyat sonrasında pansumanlar tamamlandıktan sonra sporcu sütyeni kullanmanız gerekir. Ankara meme küçültme ameliyatı yapan merkezler tarafından en iyi sonuçlara sahip olabilirsiniz. 

Burun Estetiği Kimlere Yapılır?

Son zamanlarda oldukça popüler estetikler arasında yer alan burun estetiği, burun görüntüsünden şikayetçi olan bireylere yapılır. Estetik görünüm kaygısı olan bireylerin yanı sıra fonksiyonel açıdan da bozukluk olan hastalara uygulanabilen bir estetiktir. 18 yaşını doldurmuş olan her birey estetik yaptırmaya uygundur. 

Burun Estetiği Fiyatları

Yüz yapısına yakışmayan ve estetik açıdan kötü duran burun yapılarına Ankara burun estetiği uygulaması yapılır. Günümüzde oldukça fazla tercih edilen ve memnuniyet açısından yüksek olan burun estetiğinde fiyatlar da oldukça uygundur. Estetiğin uygulanacağı çeşide, yönteme ve estetik merkezlerine göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Sizler de her zaman uygun fiyatlarda hizmet sunan ve güvenilir uzmanların uyguladığı estetiği yaptırabilirsiniz. Burun estetiği fiyatları kampanya ve indirimler ile sunulduğu taktirde daha ucuz fiyata estetik bir burun sahibi olabilirsiniz.  


 
 

Editör: Haber Merkezi