Soğuk lipoliz fiyatları kilo vermek isteyen kişilerin tercih ettiği yöntemler arasında en uygun olanıdır. Soğuk lipoliz yöntemi kilo vermek isteyip kilo vermeyen kişilerin yağ hücrelerinin dondurulması ile kilo vermesine yardımcı olan bir uygulamadır. 

Soğuk lipoliz yöntemi sayesinde kısa süreler içerisinde istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Yağ hücreleri yoğun olan herkesin kullanabileceği bu yöntem sayesinde kilo vermek artık imkânsız değil.

Günümüzde kilo vermek için kullanılan soğuk lipoliz fiyatları ile de göz doldurur. Bu sayede pek çok insan yağlarından ve çirkin duran kilolarından kurtulmuş olur. Basit bir işlem olduğu için de oldukça sık tercih edilmeye başlanmıştır.

Soğuk Lipoliz Nasıl Yapılır?

Soğuk lipoliz uygulaması kişiye lipoliz cihazı ile yapılır. Cihazın cilt bariyerine zarar vermesi engellenmek için yağ hücrelerinin yoğun olduğu bölgelere özel bir mendil yerleştirilir. Ardından soğuk lipoliz cihazı yardımı ile yağ hücrelerinin olduğu bölgeler vakumlanır ve vakum işleminin ardından soğuk işlem ile dondurulur. 

Donan yağ hücreleri parçalanmaya başlar ve hasta yağ hücrelerinden kurtulmaya başlar. Parçalanan yağ hücreleri vücuttan atılır. Soğuk lipoliz uygulaması ile bölgesel zayıflama anlamında en etkili yöntemlerden birisidir. İşlem yaklaşık olarak 45-60 dakika arasında sürer. Kişinin yağ dokusunun kalınlığı ve bölgenin genişliğine göre soğuk lipoliz fiyatları değişiklik gösterebilir.

Soğuk Lipoliz Yöntemleri Nelerdir?

Soğuk lipoliz yöntemlerinden en çok bilinen yöntem vakum yardımı ile yapılan yöntemdir. Bu işlem ile yağ hücreleri dondurulur ve daha iyi sonuçlar elde edilir. Bir diğer yöntem ise lazer lipoliz yöntemidir bu yöntem sayesinde kişinin yağ hücreleri lazer ile eritilir. 

Biraz daha farklı bir sisteme sahiptir. Soğuk lipoliz sayesinde yağ hücreleri parçalanır. Fakat lazer ile yalnızca ışınlar gönderilir. Soğuk lipoliz fiyatları yönteme göre de değişiklik gösterebilir. 

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling, cilt yüzeyindeki lekelerden şikâyetçi olan herkes tarafından uygulanabilen bir yöntemdir. Bu yöntem cilt yüzeyinden rahatsız olan kişilerin tedavinde kullanılır. Cildinizde güneş lekeleri yer alıyorsa, kırışıklık başladıysa sarkmalar mevcutsa, akne sorunu yaşıyorsanız, akneye eğilimi bir cilt yapınız varsa karbon peeling uygulamasına uygunsunuzdur. Karbon peeling beyaz ve siyah lekeleri olan cildi fazla sebum üreten kişilere de uygulanabilir. 

Uygulama ile birlikte cildiniz ölü derilerden arındırılır. Cildinizde yara veya kabuklanmaya meydana gelmez. Kısa süre içerisinde normal yaşantınıza dönebilirsiniz. Ağrı veya acı hissetmezsiniz yaşamınızı zorlaştırmaz. 

Karbon Peeling Fiyatları 

Karbon peeling işlemini için net bir fiyat aralığı belirtmek doğru olmayacaktır. Karbon peeling uygulaması için öncelikle cilt sorununuzun öğrenilmesi ve hangi tedavilerin yapılması gerektiği araştırılmalıdır. 

Bir seans sürebileceği gibi birkaç seans daha karbon peelinge ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durumda karbon peeling fiyatında değişikliklere neden olur. Bir uzmana danışarak size özel tedavi sürecini belirlemeli ve ardından fiyatı öğrenmelisiniz. 

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Ameliyatsız yüz germe işleminin farklı yöntemleri mevcuttur. Fakat en çok tercih edilen ameliyatsız yüz germe işlemlerinden birisi kilit askı yöntemidir. Bu yöntem ile belirlenen yüz bölgelerine enjektör yardımı ile askılar yerleştirilir. Bu askılar cilde herhangi bir zarar vermez. Askılarda kopmalar yaşanmaz. Zamanla sizin dokunuza uyum sağlar ve yüzünüzün istediği şekle kavuşmasını sağlar. 

Ameliyatsız Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Ameliyatsız yüz germe işlemi 16 yaşından büyük herkese uygulanabilir. Germe işleminin yapılması için kişinin yüzünde sarkmaların meydana gelmiş olması yeterlidir. Yüzlerde, yanaklarda, boyun bölgelerinde meydana gelen sarkmalar yüz germe işlemi ile gerginleştirilir ve istenilen görüntü elde edilebilir. 

Sarkmalar sebebi ile göz çevresinde düşüklük yaşanabilir ve istenilen bakışlar kaybedilir. Bakışların keskinleşmesi ve gözleri ön plana çıkarmak için kaş kaldırma işlemi adıyla ameliyatsız yüz germe işlemi yapılabilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri ve Fiyatları Nelerdir?

Ameliyatsız yüz germe işleminin farklı yöntemleri mevcuttur. Kişinin isteğine göre yüz problemine göre yöntemler seçilebilir. Bu yöntemler şunlardır: Sıvı yüz germe, Fransız askısı ile yüz germe, kilit askı ile yüz germe işlemleridir. İşleme göre fiyat aralığı değişir. Ayrıca askı yöntemlerinde kullanılacak askı adedi ameliyatsız yüz germe fiyat aralığını değiştirir. 

Editör: Haber Merkezi