MISAFIR otelden ayrılsa da sohbet robotları sayesinde belirli periyotlarda geliştirilen ilişkinin kesilmemesi sonucunda müşteri ile otel arasında zaman içerisinde bağ oluşuyor. Dünyada sayılı otelin kullandığı bu teknolojiyi Türkiye’nin en fazla tercih edilen otellerinden Swandors Topkapı Palace da kullanacak. Otel yönetimi, İcibot ile birlikte müşteri memnuniyeti çıtasını daha da yukarıya çıkartmayı hedefliyor.

Dünyada saygın ve sayılı otelin bu teknolojiyi kullandığını söyleyen Bahadır Çakar, sözlerine şöyle devam etti, “Dünyada 4 saygın ve sayılı otel olan Hotel The Cosmopolıtan Of Las Vegas, Four Seasons Hotels And Resorts, Accor Hotels ve Marrıot Hotels sohbet robotları teknolojisini kullanarak müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmeyi amaçlıyor. Türkiye’de de İcibot aracılığıyla misafirlerine iyi bir deneyim yaşatmak isteyen Swandors Topkapı Palace bu gelişmiş teknolojiyi kullanmaya başladı. Zaman içinde olumlu geri dönüşlerin de etkisiyle İcibot kullanımının artacağı kanısındayım. Çünkü İcibot sadece köprü olmakla kalmıyor müşterilerin otelle ilgili şikayetlerini anında iletip hızlıca çözüm üretilmesine olanak sağlıyor. Bu da sizin müşteri memnuniyetine bir artı olarak yazılıyor”

-------------

Wolfteam turnuvasına rekor katılım

Wolfteam için düzenlenen ve sadece oyun içindeki Zaitsev ekipmanıyla mücadele edilecek turnuvaya rekor sayıda katılım oldu. Toplam 1238 takımın ve 3714 oyuncunun yarışacağı turnuvanın ödülü 100 bin TL.

-------------

Türkiye dijital zekasıyla kalkınacak

BILGI toplumuna dönüşüm yolunda önemli çalışmalar yürüten Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ile gelişmiş analitik ve yapay zekada dünya lideri olan yazılım devi SAS, Türkiye Dijital Zekasıyla Kalkınacak sloganıyla “Dijital Teknoloji Geliştiriciler” projesi kapsamındaki işbirliklerini duyurdular.