05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Henry Onyekuru bir yıl daha Galatasaray'da

Henry Onyekuru bir yıl daha Galatasaray'da

Galatasaray geçen sezon Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru'yu bir yıl daha kiralıyor. Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun kulübü ve Nijeryalı futbolcu ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği muhteşem performans ile gönülleri feth eden Nijeryalı futbolcu bir yıl daha kiralanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Onyekuru ve Everton ile prensipte anlaştı. Oyuncunun menajeri William Da Villa'da Onyekuru'nun bir sezon daha Galatasaray'da devam etmesini istiyor.

Onyekuru kalmak istiyor

Fanatik'in haberine göre, Onyekuru'nun bir çok talibi olmasına rağmen Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu bir sezon daha Galatasaray'da oynadıktan sonra Everton'a dönmeyi planlıyor.

Hery Onyekuru geçen sezon Galatasaray'da 44 maçta forma giymiş ve 16 gol, 4 asistlik performans ile şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı.

Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Onyekuru geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan 800 bin Euro bedelle kiralanmıştı. Ayrıca Onyekuru Galatasaray'dan bonuslar dahil 1.5 milyon Euro kazanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *