İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,9717 %0.19
55,8616 %0.24
6.770,32 %0.77
84.484,01 %1.33
Ortadoğu Gazetesi SPOR TFF'den Türkiye Kupası kararı: Çeyrek final maçlarının tarihleri değiştirildi

TFF'den Türkiye Kupası kararı: Çeyrek final maçlarının tarihleri değiştirildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-4 Şubat 2027 tarihlerinde oynanması planlanan çeyrek final karşılaşmalarının takvimini değiştirdi. Müsabakalar, İstanbul'da düzenlenecek İspanya Süper Kupa organizasyonu ve güvenlik tedbirleri nedeniyle 9, 10 ve 11 Şubat 2027 tarihlerine alındı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarının tarihlerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı. Daha önce 2, 3 ve 4 Şubat 2027'de oynanması planlanan müsabakalar bir hafta ertelendi.

Çeyrek final maçları 9-11 Şubat'ta oynanacak

TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları 9, 10 ve 11 Şubat 2027 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İspanya Süper Kupa organizasyonu etkili oldu

Federasyon, tarih değişikliğinin gerekçesini 2-6 Şubat 2027 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek İspanya Süper Kupa organizasyonu olarak açıkladı.

Güvenlik tedbirleri dikkate alındı

TFF açıklamasında, İstanbul takımlarının Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yer alma ihtimalinin de değerlendirmeye alındığı belirtildi.

Her iki organizasyon kapsamında gerekli güvenlik tedbirlerinin eksiksiz şekilde alınabilmesi amacıyla Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının 9, 10 ve 11 Şubat'a ertelendiği bildirildi.