Müge Anlı'da bugün bir anne ve kızın yürekleri dağlayan konuşması damga vurdu. İstanbul Esenler'den kaybolan 30 yaşındaki 3 çocuk annesi Sibel Karabulut olayı işlendi.

Yakınlarının Müge Anlı'ya başvurduğu genç kadının 6 ay önce Cüneyt Ak isimli bir kişi tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Ak'ın Sibel'in görüntülerini de çektiğini belirten acılı aile, Cüneyt'in bu görüntüleri Sibel'in kocası Abbas'a ve tüm akrabalarına gönderdiğini ifade etti. Görüntüleri gören kocanın darp etmesinin ardından Sibel'den bir daha haber alınamadı. Olayın ayrıntıları herkesi şaşkına çevirirken telefonla yayına bağlanan Sibel, kaçırılmadığını kendi isteği ile Cüneyt ile birlikte olduğunu ifade etti. Kısa süre sonra ise annesinin feryadına dayanamayarak Sibel gerçeği itiraf etti. Olay karşısında çok sinirlenen Müge Anlı, ahlaksız adam diyerek Cüneyt'e tepki gösterdi.

30 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Sibel Karabulut, 26 Ekim Perşembe günü İstanbul  Esenler'den kayboldu. Sibel için annesi ve teyzesi soluğu Müge Anlı stüdyolarında aldı. Ailesi, Sibel'in zincir markette çalışan eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı bilgisi paylaşıldı. Ailesi, 6 ay önce Cüneyt Ak isimli bir şahsın Sibel'e tecavüz ettiği, o anları kayda aldığı ve kaydı Sibel'in eşi Abbas'a gönderdiğini iddia etti. Ailesi kızlarının kaybından Cüneyt'i sorumlu tutarken, Sibel'in eşi Abbas'ın görüntülerin ardından Sibel'i iki kere boğmaya çalıştığı ve darp etitği öğrenildi. Öte yandan Sibel Karabulut'un eşinin aslında akrabası yani dayısının oğlu olduğu ve 16 yaşında evlendiği ortaya çıktı.

5 AY ÖNCE O ADAM İÇİN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Erdoğan'dan vatandaşa: Kafanda bitir. Cumhurbaşkanı'nın huzurunda Erdoğan'dan vatandaşa: Kafanda bitir. Cumhurbaşkanı'nın huzurunda

Cüneyt'in evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilirken, ailesi Sibel ile Cüneyt'in sosyal medyadan tanıştığını söyledi. Sibel kaybolmadan 5 ay önce Cüneyt hakkında görüntüler nedeniyle uzaklaştırma kararı almış. Ailesi Sibel'in eşi Abbas tarafından öldürüldüğünü ya da Cüneyt tarafından kaçırıldığı ile ilgili şüphelerini dile getidiler.

KENDİ RIZAM İLE GELDİM

Eşi Abbas'ın da psikolojisinin bozulduğunu söyeleyen aile Abbas'ın, "Ben sabahlara kadar Sibel'i seyrediyordum. Ben 3 kez boğmaya çalıştım. Göğsüne ayağımla vurdum" dediğini belirtti. Programın ilerleyen dakikalarında Müge Anlı kısa süre içinde kızlarının bulunduğu haberini aileye söyledi. Yayına bağlanan Sibel, "Kıbrıstayım Cüneyt'in yanındayım. Kendi rızamla geldim" dedi.

Ayrıca Cüneyt'in, Müge Anlı'nın ekibine, "Tecavüz yok. Sibel ile 6 yıldır birlikteyiz. O benim prensesim" dediği öğrenildi. Yürekleri parçalayan Sibel'in annesi, "Kızım lütfen gel. Çocuklarına dön. Her türlü kabulümsün. En küçük çocuğun 4 yaşında. Anneni çok sevsen annenin yanında olursun. Asya fotoğraflarına sarılıp ağlıyor. Gel onların yanında ol" dedi.

Sibel'in konuşmadan önce sık sık Cüneyt'ten izin alması Sibel'in kaçırıldığına dair iddiaları güçlendirirken, yayına bağlanan Cüneyt, "Ben fotoğrafları kimseye atmadım. Öyle bir şey yok. Ben kimseyi zorla alıkoymadım. Kendi rızasıyla geldi. Emniyete bile gittik. Elimizde rapor bile var. Biz 6 yıldır beraberiz. Birbirimizi seviyoruz" diye konuştu.

SUSMAK ZORUNDAYIM!

6 yıl değil 3 yıldır beraberiz diyen Sibel, gözyaşları içinde "Susmak zorundayım. Ailemin yanına dönemem. Çocuklarımın yüzüne bakamam. O fotoğrafları görüntüleri sildik. Her şey yolunda. Kıbrıs Lefkoşa'dayım" ifadelerini kullandı.

''SEN AHLAKSIZ BİR ADAMSIN''

Müge Anlı, Cüneyt'in konuşması karşısında sinirlenerek, "Sen ahlaksız bir adamsın" dedi. Sibel'in annesi üzüntüden kendisini yerlere atıp ağladı. O anlar yürekleri dağlarken, Müge Anlı, Cüneyt'e "Sen o kızı yanında zorla tutamazsın. O kızı buraya getireceksin. En yakın polis karakoluna o kadını teslim edeceksin. Ayrıca siz Kıbrıs'ta değil Kars'taymışsınız. Sen ayrıca Sibel'e eşim diyemezsin. 5 çocuğunun annesine eşim de" şeklinde konuştu.

Sibel'in görüntülerini yaydığı için Cüneyt'in en az 10 yıl hapis yatacağını anlatan Müge Anlı, "Sibel korkma. O polisi jandarmayı görünce bacakları titreyecek. Karakola git. Sen neredeysen ben seni aldıracağım" dedi.

Annesinin ağlaması karşısında gerçeği ağzından kaçıran Sibel, "Müge Hanım, ben bir daha dönemem eve. Buraya fotoğrafları silmek için geldim. Kimsenin yüzüne bakamam" şeklinde konuştu.

Müge, "Ailenin yanına dönmek istemiyor olabilirsin ama ilerde çok daha kötü bir duruma düşersin. O adam senin görüntülerini başka insanlara da atar. Bu ahlak yoksunu seni başka ahlaksız durumlara da sokar. Bu kız senin eşin falan değil. Evlilik cüzdanın nerede? Ben seni bulacağım ama o Sibel'i buraya göndereksin" dedi.

Editör: İrem Nur Kaya