Aktif bir şekilde sahip olduğu işletmeler üzerinden kuaförlük alanında çalışmalarda bulunan Sercan Taştan, kuaför salonlarının insanlara istihdam sağladığını, bu nedenle iş hayatında çok önemli bir yere sahip olduklarını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taştan, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “İnsanların çalışabilecekleri iş sahaları oldukça farklı. Kuaför salonları da istihdam sağlanan alanlar arasında yer alıyor. Kuaför salonlarında saç şekillendirme, saç boyama gibi uygulamaları gerçekleştiren kişiler birbirinden farklı oluyor. Bunun yanı sıra manikür ve pedikür gibi uygulamalarda da bu alanda kendisini yetiştirmiş insanların çalışmalarda bulunduğunu söyleyebiliriz. Bunların tamamı düşünüldüğünde kuaför salonlarının çok önemli bir iş sahası olduğunu ifade etmek olanaklı hale geliyor.”

Hem Türkiye hem de Avrupa'da kuaförlük alanında çalışmalarda bulunan Sercan Taştan, çalışmalarını yenilikçi bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Sahip olduğu işletmelerde farklı alanlarda çalışan kişi sayısının bir hayli fazla olduğunu belirten Taştan, “Her uygulamanın alanında uzman bir kişi tarafından yapılması çok önemli. Aksi halde istenilen başarıya ulaşmak imkânsız hale geliyor. Bu nedenle biz de salonlarımızda oldukça fazla insana istihdam sağlıyor onların kendilerini bu alanda geliştirmelerine katkıda bulunuyoruz.” İfadelerinde bulundu. 

Kuaför Salonlarında Farklı Alanlarda Pek Çok Çalışanın Olduğunu Söyleyebiliriz

Ülke ekonomisinin gelişmesinde farklı hususların ön plana çıktığını belirten Sercan Taştan, istihdam sağlanan alanların fazla olmasının ekonomiye katkıda bulunduğunu ifade etti: “Geçmişten günümüze güzel görünmek hem kadın hem de erkekler için önemli olduğundan, bu alanlarda hizmet veren işletmelerin de ülke ekonomisinde yeri çok değerli. Kuaför salonları çok özel bir kitleye sahip olduğundan ve birçok insana iş imkânı sağladığından ekonomiye dair faaliyetler içerisinde, kuaförlük hizmetleri önemini belli ediyor. Bu nedenle kuaförlük alanında hizmet sunan işletmelerin sahip oldukları misyonları iyi bilmeleri ve çalışmalarını bu misyonlara göre şekillendirmeleri gerekiyor.”