TÜM dünya ile birlikte Türkiye’de de geçen hafta satışa çıkan dünyanın ilk 4 arka kameralı akıllı telefonu Galaxy A9’u, 4X4 arazi araçlarıyla Şile’de düzenlenen Off road turunda sizler için denedik.

Off road turunun unutulmaz anlarını Galaxy A9’un farklı işlevlere sahip 4 arka kamerası ile zor şartlar altında fotoğrafladık. 24MP’lik ana kamera, 8 MP’lik 120° ultra geniş açı kamera, 10MP’lik tele kamera ve canlı odak özelliği sunan 5MP’lik kamera ile ezberleri bozarak kullanıcıların hayatlarını farklı yollardan yansıtmalarını sağlayan Galaxy A9; güçlü pil kapasitesi, yüksek depolama alanı ve Super AMOLED ekranı ile dikkat çekiyor.

4 kamera ne işe yarıyor?

1. Ultra Geniş Açı Kamera, 120°’lik bir açı ile dünyayı olduğu gibi fotoğraflayabiliyorsunuz.

2. Tele Kamera, 2X Optik Zum özelliği sayesinde uzaktaki nesnelerin fotoğraflarını görüntü kalitesinden taviz vermeden çekebiliyorsunuz.

3. 24 MP Ana Kamera ile ister Yerli Sestek ‘ses’ getirdi YERLİ yazılım şirketi Sestek müşteri memnuniyeti sıralamasında dünyada en yüksek puanı almayı başardı. Oyuncuların hediyesi Asus’ta ASUS, oyun tutkunlarına özel Call of Duty: Black Ops 4 ve GeForce Fortnite Paketi hediyeleriyle geliyor. loş, ister parlak ışıkta canlı ve parlak görüntüler elde etmek çok kolaylaşıyor.

4. Canlı Odak özelliği, alan derinliğini isteğinize göre yönetmenize sağlıyor. Artık odak noktasıyla oynayarak yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Kesintisiz performans

Galaxy A9’un güvenilir 3,800m Ah bataryası saatler boyunca kesintisiz bir performansın keyfini sürmenizi sağlıyor. 512GB’a kadar genişletilebilen 128 GB’lık depolama alanı ise istediğiniz kadar fotoğraf ve video çekmenize ve telefonunuzda çok daha fazla görüntü saklayabilmenize imkân veriyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 4299 TL olarak açıklanan Galaxy A9; Petrol Mavisi, Şeker Pembesi ve Gece Siyahı renk seçenekleri ile satın alınabiliyor.

--------

Profesyonel video içerik oluşturun
 
LOGİTECH, video içerik oluşturmayı kolaylaştıran yeni yazılımı Logitech Capture’ı duyurdu.
 
Kasa önü kuyrukları tarihe karışıyor

YERLİ bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, işletmelerin işini kolaylaştırmaya devam ediyor.

Zyxel’den yeni SD-WAN çözümü

Zyxel’in yeni SD WAN hizmet paketi, kurumsal ağlarda esneklik ve maliyet avantajı vaat ederken,altyapı ve bağlantı kalitesini uç noktaya taşıyor.

Çalışan kadınlar bu robota bayıldı

ÇALIŞAN aileler, evin temizlik ihtiyacını teknoloji ile çözüyor. Yeni nesil akıllı robot süpürgeler, evin haftanın her günü temiz ve ferah kalmasını sağlıyor.

Yerli Sestek ‘ses’ getirdi

YERLİ yazılım şirketi Sestek müşteri memnuniyeti sıralamasında dünyada en yüksek puanı almayı başardı.

Oyuncuların hediyesi Asus’ta

ASUS, oyun tutkunlarına özel Call of Duty: Black Ops 4 ve GeForce Fortnite Paketi hediyeleriyle geliyor.