“Arzu duyduğumuz bir hedef belirleyip o hedefe ulaşmak için çalışmaya karar verdiğimizde sahip olduğumuz enerji kat kat artar”  David J. Schwartz

Bizim anlattığımız hedef, Türk milletinin ulaşması gereken hedeftir. Ülkenin milli hedefi, seçilmişlere rağmen muktedirlerin iktidar olduğu saltanat sürenlere karşı yorucu ve uzun bir mücadeleden sonra elde edilen millet iradesinin hâkim olduğu iktidarın millete hizmet anlayışıyla siyaset yapma hedefidir.

Hükümet, Türk milletinin verdiği iktidar yetkisinin, Türk milletine hizmet sorumluluğundan başka bir mana ifade etmediğinin bilinciyle hareket etmek zorundadır. Çünkü milli düşünen Türk milletinin ve milliyetçilerinin yanlış yapma lüksü yoktur.

Yanlış lüksüne sahip olan gayri milli iktidarlar ve siyasiler yanlışlığın dayanılmaz hafifliğini olanca çıplaklığıyla ortaya koymuşlardır. Türk milleti geçmişte bilinçli veya bilinçsiz yapılan yanlışlıkların sonucu bu duruma düşmüştür.

Dünya üzerinde maliyeti en yüksek devlet, Türkiye Cumhuriyeti’dir. Çünkü bu devlet için en az bin yıldır kurban verilmektedir. Aynı şekilde vatan topraklarımız da dünyanın en pahalı tapusuna sahiptir.

Vatan topraklarının tapusu Türk milletinin üzerindedir. Ne var ki bu tapuya el koymak isteyen dahili ve harici bedhahlarımız azgın sürüler gibi üzerimize çökmek istemektedirler.

Son yıllarda, ülkemizde milli düşünen milli ve öz kaynaklarını ortaya çıkartma, işleme, üretme ve mili projelerle ilerleme, büyük hedeflere ulaşmaya başlamasıyla, Türk milletinin milli değerlerine saldırılarda hızlanma, genişleme ve Türk’e ait tapulara el koyma yoluyla ortalık malı haline getirecekler! 

Türk milleti kendi vatanı üzerinde köleleştirilecek! Efendi olarak başımızda bekleyenler de ne yazık ki asırlarca Türk’ün ekmeğiyle karın doyuranlar!

Yazımızın başına aldığımız söz, hedef belirlemenin önemini vurgulamaktadır.  Biz de Türk Milleti vatansever milliyetçiler olarak önümüzdeki kısa ve uzun dönemler ülkemizin geleceği için hedefler belirlenmesi gerektiğine inanıyoruz.

MİLLİ HEDEFLERİN GÜCÜ 

Ülkemizin geleceği olan bu hedeflere milletin milli gençliğiyle milli gücüyle birlikte ulaşacağız.

Hedef nedir o halde?

Hedef Atatürk’ün gösterdiği ‘muasır medeniyet’ hedefidir. 

Hayaller kişinin varmak istediği noktadır. Hedef ise; oraya nasıl gideceğini gösteren programlardır. Hayaller, mücadelenin sonucunu belirleyen vizyon; hedef ise başarılı olmak için atılan ferdi adımlardır!

Sanırım şimdi hedeflerle hayaller arsındaki ayırım ortaya çıkmıştır.

Hedef belirlemede kendimize sormamız gereken sorular vardır:

Ben bu millet için ne yapacağım, benden beklenen nedir?

Hizmet etmek için çalıştığım millet benden nasıl hizmet beklemektedir? 

Türk milletinin gerçekten bana ihtiyacı var mı?

Varsa benin durumum hizmet üretmem uygun mu? Uygun değilse neler yapmalıyım?

Dikkat ediniz; genellikle mikrofon uzatılan insanlara en çok sorulan soru şu: En büyük hedefiniz nedir?  

Şimdi bu soruyu hep birlikte Türk milleti olarak kendimize soralım.

Lütfen soralım.

Ve samimi olarak cevaplayalım. 

Bizler inanıyoruz ki, Türk Milliyetçileri birinci öncelik olarak Türk milletinin dünyanın en mutlu milleti, Türk devletini dünyanın en güçlü devleti haline getirmek gibi bir hedefte birleşmişlerse, sıra o hedefe nasıl ulaşacağının halledilmesine geliyor.

Nihai hedef sahibi kalmak şartıyla, ortaya çıkacak ara hedefler zaman ve mekâna göre küçük farklılıklar gösterse de, ana hedef milli gücümüzle ülkeyi muasır medeniyetlere ulaştırmaktır.  

Ama asıl hedef karınca misali, Türk’e ait tapulara el koyma yoluyla ortalık malı haline getirilmesine fırsat vermemek için “Hiç olmazsa yolunda ölmek”tir.

Bu yol uğruna ölenleri milletimizin iyiliği ve yükselişi için müspet çalışanları, gönlümüzde yaşatacak ve Türkiye topraklarına gömüldükleri gün, mezarlarını milli mefkûremizin mabedi yapacağız.