• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
22°

Zirve Haberleri

zirve haberleri ve güncel zirve gelişmeleri, zirve ile ilgili tüm video, zirve fotoğrafları ve zirve haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin tamamlanmasının ardından yurda dönüş esnasında uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.

DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington'da düzenlenen NATO devlet ve hükümet başkanları zirvesinin son gününde basın toplantısı yaptı.

GÜNDEM

Türkiye, 2026'da NATO Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Detaylar sonuç bildirgesinde!

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için Washington'da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü. Bölgesel ve küresel konular ele alındı.

SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Temmuz'da Türk Devletleri Teşkilatı'nın Şuşa'daki gayrıresmi zirvesine katılmaktan son anda vazgeçip Türkiye- Hollanda maçını Berlin'de izleme kararı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Filistin'e destek veren açıklamalarıyla gündemde olan İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren İngiliz hükümetine resti çekti.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da “44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi”ne katıldı.

EKONOMİ

Ons altındaki yükselişten destek alan altının gram fiyatı tarihin en yüksek seviyesine çıktı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi düzenlenen G20 zirvesinde konuştu.

EKONOMİ

Döviz kurlarında sınırlı yükseliş sürerken, dolar fiyatları ve Euro fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yeni zirve seviyelerinden başladı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın Riyad kentinden Gazze gündemi ile bir araya gelen İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu.