Rus General Leonid İvaşov ağzındaki baklayı çıkardı: “Türkiye açık bir şekilde Büyük Turan projesine doğru ilerliyor.

Biz ise izliyoruz. Rusya, zamanla bağımlı hale gelecek.” Türkiye’nin Akdeniz’de Batı ile boy ölçüşüyor olması, bölgedeki siyasi ağırlığının Avrupa Birliğinin toplam ağırlığını aşmış duruma gelmesi, Avrupa kendi sorunlarıyla içine kapanırken, Türkiye’nin güçlenerek dünyaya açılması, gittikçe güçlenmesi, AB ülkelerinin ve ABD’nin çıkarlarına göre değil, kendi milli ve yerli değerlerine göre hareket etmesi, Avrupa ve ABD vesayetinden çıkıyor olması, Batı’nın geniş coğrafyadaki sömürge alanlarını daraltması, onların çıkarlarını engelleyerek, dış dünyada etkinliğini artırıyor olması, yeni bir merkez ve güç inşa ediyor olması, Doğu Akdeniz’de, Karadeniz’de, Kafkasya’da, Libya’da, Basra Körfezi’nde, Orta Afrika’da, Orta Asya’da kendi coğrafya havzasını oluşturup, liderliğe doğru ilerlemesi… Batı dünyasını fena sarstı.

TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE DURDURALIM

“Türkiye’yi durdurmalıyız” diyorlar. Kiminle? Elbette içteki işbirlikçilerle! Hepsinin ağzında aynı bakla: “Türkiye karşıtı cepheyi kuralım ve birlikte her alanda mücadele edelim.”

Türkiye karşıtı herkesle, terör örgütleri dâhil, işbirliği yapıp akıl almaz düşmanlıklar sergileyerek, içeriden ve dışarıdan vurmak istiyorlar.

Türkiye’deki işbirlikçiler, Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Suriye’de, Karabağ’da, karşı durup, Milli mücadelesinde, bazen PKK için, bazen DHKP-C için harekete geçiyor, terör örgütlerine koruma kalkanı haline gelip, Türkiye’nin menfaatlerine karşı emperyalistlerin talimatıyla hareket ediyorlar.

Ülkemizin kurucu siyasi partisi ve ortakları, ABD Başkanı Joe Biden’e “Türkiye’ye müdahale et” diyerek, tamamen küresel müdahale çabalarının içerideki taşeronluğuna soyundu.

Tüm siyasiler tek ses olarak, ağababalarının isteği doğrultusunda, Erdoğan’ı devirmek istiyorlar. Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye’yi durdurmanın mümkün olamayacağını biliyorlar.

Muhalefet ülkenin milli menfaatlerini yok sayarak, iktidar hırsına kapılıyor. Batı Erdoğan’ı devirebilirse, Türkiye’yi durdurabileceklerini biliyor ve muhalefeti de kendi çıkarları için kullanıyor.

Muhalefetin siyasi programları dışa bağımlı olarak ilerliyor. Avrupa İslam’a savaş açarken, İstanbul ve İzmir Belediye Başkanları, Avrupa’nın İslamofobi ajandasıyla paralel hareket ediyor.

Türk Milleti, Erdoğan’a ve milli menfaatlerimize karşı tek ses olan muhalefeti hayretle, şaşkınlıkla ve ibretle takip ediyor. Hiçbir Türk vatandaşı haçlı zihniyetinin ülkemize egemen olmasına müsaade edemez.

Ülkemizin yükselişi, gayri millilere rağmen asla durdurulamaz.

Türkiye kaybederse, gayri milli davranan muhalefet de kazanmış olmaz. Türkiye Cumhuriyeti kaybederse, ülke içinde hepimiz kaybederiz. Bir daha kaybetmeye bu milletin asla tahammülü yok.