Benim de jüri olarak yer aldığım ve Bilişim Zirvesi’19 kapsamında düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödülleri zirve akşamında sahiplerine teslim edildi. Bilişim Zirvesi’19 çatısı altında ikinci defa düzenlediği Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerine teslim edildi. Akademik dünyadan, STK’lardan ve Teknoloji uzmanı olan kanaat önderlerinden oluşan 13 deneyimli ismin jüri üyeliğiyle belirlenen Teknoloji Kaptanları için 5000’e yakın halk oylaması da gerçekleşti. Kazananlar 20 Kasım Çarşamba akşamı, 19. Bilişim Zirvesi’nde düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni’nde açıklandı.

39 değerli teknoloji projesinin finalist olarak yarıştığı organizasyonda “Yılın Teknoloji Kaptanı” İsmihan Baysal Anderson oldu. Anderson bu ödüle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı için gerçekleştirdiği e-Pasaport Projesi ile layık görüldü. İsmihan Baysal Anderson ayrıca aynı proje ile Yılın “Müşteri ile Etkileşim” Proje BİRİNCİSİ ve Yılın “Sosyal Sorumluluk” Proje ÜÇÜNCÜSÜ ödüllerini de aldı.

Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi – Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu’nun “Zeki İnovasyona Doğru” başlıklı ilgi çeken konuşmasının ardından kazanan kurumlara ödüllerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.